Participaties

Chess iX International helpt organisaties bij het verwezenlijken van hun businessdoelstellingen, door het creëren en integreren van softwareoplossingen gericht op innovatie en groei. Chess iX is gespecialiseerd in de ontwikkeling van betaalsystemen op mobiel en internet platformen, zoals epayments, eticketing, ecommerce en loyalty.

SecondFloor biedt software en expertise op het gebied van Solvency II Governance Risk en Compliance. Gebaseerd op vijf jaar Solvency II ervaring heeft SecondFloor twee oplossingen ontwikkeld: 1. E-Frame is een data management methode. De oplossing voor continue Solvency II rapportage in Excel. 2. II Solve is een Solvency II Risk Portal, klaar om op maat geïmplementeerd te worden.

VisionWaves levert met haar software ‘Delta’ een complete omgeving ter ondersteuning van managers. Managers krijgen zicht op hun prestaties, risico’s, processen en projecten. Het mechanisme van continue verbetering, ingericht op basis van de eigen bedrijfsstrategie, stimuleert dat managers zich richten op verbeteringen die daadwerkelijk effect hebben op zowel top als bottom line. Delta is in gebruik bij organisaties als Achmea, Rabobank, de belastingdienst, de Chileense Luchtmacht en Lockheed Martin.

Lantech implementeert veilige netwerken en biedt 7x24 uurs servicecontracten aan bedrijven, scholen, welzijnsorganisaties, (internet-) telefonie providers en overheden. Die organisaties waar veilige en continue beschikbare toegang tot het IT netwerk cruciaal is, maken gebruik van de innovatieve diensten & producten van Lantech.

ITpreneurs ontwikkelt IT Management "best practice", e-learning cursussen op het gebied van ITIL, CobiT en Security Management en levert maatwerk in e-learning en game-based pakketten op sociaal cultureel gebied. ITpreneurs distribueert e-learning cursussen via distributiepartners zoals CA, HP, IBM, BMC en ROC’s voor sociaal culturele opleidingen.