Routebeschrijving

TIIN Capital B.V. - The Informal Investors Network

Biltseweg 8
3735 MC Bosch en Duin
Tel: 030-225 12 21
Fax: 030-228 05 21
E-mail: info@tiincapital.nl

Routebeschrijving vanuit richting Amsterdam
Neem de A1 richting Amersfoort. Ga bij knooppunt Eemnes de A27 op richting Utrecht. Neem afrit 32 (Bilthoven / Maartensdijk) en ga bovenaan de afrit linksaf richting Bilthoven/Soest (N234). Ga bij de tweede stoplichten rechtsaf de N238 op richting Den Dolder / Zeist. Rij door tot de rotonde, ga daar rechtsaf en gelijk linksaf richting Bosch en Duin. Rijd vervolgens steeds rechtdoor (Vossenlaan) tot de T-splitsing met de Biltseweg. TIIN Capital is gehuisvest in het pand op de hoek rechts.

Routebeschrijving vanuit Utrecht / Den Haag / Rotterdam / 's-Hertogenbosch / Arnhem
Ga vanaf de ring Utrecht (Oost) de A28 op. Neem afrit 3 (Den Dolder) en sla bovenaan de afslag rechtsaf richting Den Dolder. Ga bij de stoplichten (McDonald’s) linksaf de N237 op richting De Bilt / Utrecht. Vervolgens bij het tweede stoplicht rechtsaf (Mesdaglaan). U rijdt Bosch en Duin binnen. De Mesdaglaan gaat over in de Duinlaan. Neem na het kruisen van een fietspad de eerste afslag links (Biltseweg). TIIN Capital is gehuisvest aan de rechterkant, het eerste pand na een dwarsstraat rechts.

Routebeschrijving vanuit richting Amersfoort
Ga bij Amersfoort de A28 op richting Utrecht. Neem afrit 3 (Den Dolder) en sla bovenaan de afslag linksaf richting Den Dolder. Ga bij de stoplichten (McDonald’s) linksaf de N237 op richting De Bilt / Utrecht. Vervolgens bij het tweede stoplicht rechtsaf (Mesdaglaan). U rijdt Bosch en Duin binnen. De Mesdaglaan gaat over in de Duinlaan. Neem na het kruisen van een fietspad de eerste afslag links (Biltseweg). TIIN Capital is gehuisvest aan de rechterkant, het eerste pand na een dwarsstraat rechts.