TIIN OBI Fund - Investeringsfonds voor ondernemers

Het TIIN OBI FUND is opgericht door TIIN Capital, een fondsbeheerder pur sang en het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB), een consultancy-bedrijf dat al meer dan tien jaar kopers en verkopers ondersteunt bij bedrijfsoverdracht.

TIIN Capital is geautoriseerd door het ministerie van Economische Zaken en kan via AgentschapNL van dit ministerie de Regeling Groeigarantie inschakelen bij de kredietgarantie. De expertise van TIIN Capital, gecombineerd met de jarenlange praktijkervaring van het CvB hebben geleid tot de ontwikkeling van het TIIN OBI FUND.

 

Wat houdt het TIIN OBI Fund in?

De afkorting OBI staat voor Ondernemers Buy In. Deze naam geeft al aan dat het TIIN OBI FUND met name openstaat voor échte ondernemers. Juist u als actieve ondernemer, die meer wil halen uit de verkoop van uw bedrijf, staat centraal binnen het fonds. De adviseurs in verkoopbemiddeling, maar ook accountants en bankmanagers, kunnen samen met de verkopende ondernemer bij het fonds aankloppen om de achtergestelde lening te ‘borgen’.

Als verkopende ondernemer stort u uw achtergestelde lening niet in uw voormalige bedrijf, maar in het TIIN OBI FUND. Daardoor is in ieder geval de helft van het bedrag, dat u als lening inbrengt in het fonds, gegarandeerd door de overheid middels Regeling Groeifaciliteit. De andere helft investeert u als aandelen in het TIIN OBI FUND.

 

Meer weten? Download de brochure of kijk op http://www.tiinobifund.nl/